21 - Sep - 2020

NUOVO borgt het onderwijs

Op diverse NUOVO Scholen hebben we te maken met COVID19-besmettingen, wat direct consequenties heeft voor de voortgang van het onderwijs.

Soms worden (groepen) leerlingen naar huis gestuurd, ook in afwachting van testresultaten. NUOVO zet alles op alles om de continuïteit van het onderwijs te waarborgen, onder meer door versterking van het afstandsonderwijs.

We hebben daarbij speciale aandacht voor de onze examenklassen. Juist voor die groep is het cruciaal dat er geen gaten vallen in het onderwijs. Als NUOVO Scholen zijn we samen verantwoordelijk voor de continuïteit. Docenten en fysieke ruimte worden gedeeld, wanneer er capaciteitsproblemen zouden kunnen ontstaan.

Ook interessant

Opnieuw kwam het kabinet op dinsdagavond 12 januari jl. met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder

Opnieuw kwam het kabinet gisteravond met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder