10 - Dec - 2020

Nog geen duidelijkheid over kerstvakantie

In de persconferentie van 8 december is er door het kabinet geen nadere informatie gegeven over eventuele veranderingen in de komende Kerstvakantie. Er is daarom nog niets te melden over andere begin- of einddata.

We wachten de mededelingen van het ministerie af. Vooralsnog wijzigt er niets en loopt de komende vakantie op alle NUOVO Scholen van 19 december 2020 t/m 3 januari 2021.

Ook interessant

Opnieuw kwam het kabinet op dinsdagavond 12 januari jl. met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder

Opnieuw kwam het kabinet gisteravond met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder