17 - Apr - 2023

Nieuwe schoollocatie vanaf 8 mei

Ithaka is de afgelopen periode buitengewoon gegroeid. Onze drie locaties – La Bohèmedreef, Stroyenborchdreef en Shkola – zitten vol. We zijn dan ook heel blij dat we vanaf 8 mei twee verdiepingen in het gebouw aan de Daltonlaan 300 in Utrecht betrekken.

Here comes your own content.

Klassen verhuizen naar nieuwe locatie
De verhuizing vindt plaats in de meivakantie: alle Shkola-klassen en een aantal klassen van de La Bohèmedreef gaan naar de Daltonlaan. De leerlingen van deze klassen en hun ouders/verzorgers hebben hier al een brief over ontvangen.

Puck Gras en Allal Eddeane zullen teamleiders zijn op de nieuwe locatie.

Adres locatie Daltonlaan:
Daltonlaan 300, 3584 BJ Utrecht
Tel. 030 263 4634

De locatie aan de Grebbeberglaan, waar nu Shkola gevestigd is, hebben we vanaf 8 mei niet meer in gebruik.

Ook interessant

Meer dan 10 jaar geleden leerden De Dansers en Ithaka elkaar kennen. Sindsdien bezoeken leerlingen één keer per schooljaar een dansvoorstelling van De Dansers. Ook kunnen leerlingen deelnemen aan een Maaktraject. Daarin werken ze samen met docenten van de Dansers aan een eigen voorstelling die meestal ook aan docenten wordt...

Lees verder

Sinds het schooljaar 2023-2024 werken we met een nieuw ontwerp van ons onderwijs. Het doel hiervan is: meer keuzevrijheid en maatwerk bieden aan leerlingen, zodat leerlingen meer eigen verantwoordelijkheid ervaren voor hun leerproces.

Lees verder

Open dag

Trajectum College

Woensdag 15 november van 15.00 - 20.00 uur is de eerste open dag van MPower, de nieuwe leerroute van Pouwer College en Trajectum College. Wil jij leren door te doen met levensechte opdrachten? Dan zijn wij de school voor jou!

Lees verder