17 - Dec - 2020

Nieuwe lockdown per 16 december

Op maandagavond 14 december heeft het kabinet een stevige aanscherping van de coronamaatregelen afgekondigd. Helaas zijn de besmettingen niet genoeg gedaald en geldt in Nederland de komende weken een strengere lockdown. Dat betekent dat de schoolgebouwen per woensdag 16 december grotendeels dicht zijn en we opnieuw zijn overgeschakeld naar onderwijs op afstand.

Bij NUOVO zijn we goed voorbereid op de nieuwe lockdown en werken we intensief samen om de continuïteit van ons onderwijs te waarborgen. In deze nieuwe schoolsluiting zijn er diverse uitzonderingen, bijvoorbeeld voor (voor)examenleerlingen, praktijkvakken en onderwijs aan nieuwkomers en kwetsbare leerlingen. We inventariseren alle effecten daarvan; onze scholen informeren de betrokken ouders en leerlingen aanvullend.

Bij de NUOVO Scholen zagen we de afgelopen periode een wisselend beeld in de verspreiding van het COVID-virus, qua besmettingen en de impact daarvan op ons onderwijs. De periode tot aan de kerstvakantie gebruiken we om de volledige omschakeling naar online thuisonderwijs verder voor te bereiden. Na de kerstvakantie starten we het nieuwe jaar 2021 met frisse moed; vooralsnog tot 18 januari blijven onze gebouwen grotendeels gesloten.

Ook interessant

Afgelopen maand hebben veel leerlingen van Mavo Doorn een vlog opgenomen om te laten zien hoe het er aan toe gaat op onze school is. Bam heeft ook een vlog gemaakt, maar compleet in het Duits. Hij laat hier zien dat Mavo Doorn niet alleen een hele leuke school is,...

Lees verder

Wij zijn een sportieve school en daar zijn we trots op! Samen in een veilige omgeving op een actieve manier bewegen, daar gaat het om bij ons . En dat zie je terug in de lessen LO (Lichamelijke Opvoeding) die onze leerlingen volgen. De sectie LO maakte de volgende video...

Lees verder

Run-uur

Mavo Doorn

Het Run-uur is een flex-uur, dat je net als andere flex-uren iedere week kunt inplannen. Tijdens het Run-uur ga je met andere leerlingen en enkele collega's lekker hardlopen. Een beter begin van de schooldag is er niet. Meneer Lindijer maakte een filmpje waarin dat wel duidelijk werd!

Lees verder