Nieuwe locatie voor leerjaar 5 & 6 vanaf 24 augustus in gebruik genomen

Begin juli informeerden wij leerlingen en ouders over de verhuizing van leerjaar 5 & 6 naar Kanaalweg 19 C3. Tijdens de zomervakantie is ontzettend hard gewerkt om het gebouw gereed te maken voor onderwijs.

We zijn trots op de stappen die gezet zijn. Maar we missen nog een belangrijke schakel. Onze UniC'ers! Daarom kijken we ontzettend uit naar het moment dat we jullie vanmiddag kunnen verwelkomen op onze nieuwe locatie. Samen gaan we er een fijne plek van maken!

Ook interessant

Ben je helaas uitgeloot bij de school van je eerste keuze? We begrijpen natuurlijk dat je teleurgesteld bent. Misschien is het Openbaar Lyceum Zeist interessant voor jou. Er is nog voldoende plaats in havo, havo/vwo, vwo en gymnasium. Op vrijdag 31 maart en dinsdag 4 april ontvangen we je graag...

Lees verder

Het is belangrijk om de eindexamens goed voor te bereiden. Om leerlingen daarbij te helpen, hebben we een overzicht gemaakt van de inhoud van alle examens. Let op: in dit overzicht staan alle vakken, dus ook vakken die jij misschien zelf niet hebt.

Lees verder

Of het nu om houtbewerken, fotografie, muziek, programmeren of voetbal gaat: op Ithaka ISK kunnen leerlingen, ouders van leerlingen of docenten zelf een club starten.

Lees verder