13 - Nov - 2020

Mondkapjes en het goede doel

De mondkapjes blijven een aandachtspunt voor de leerlingen

Wanneer ze een mondkapje vergeten zijn, kunnen ze er eentje aanschaffen bij onze conciërge Johnny en absentmedewerker Gerrit voor 1 euro.

Het geld wat dit oplevert willen we doneren aan een goed doel. Aankomende week zullen we bepalen welk goede doel we gaan steunen. De opties zijn:

1. KWF

2. Rode Kruis

3. Voedselbank Zeist


Tijdens het mentoruur aankomende week stemmen de leerlingen voor het goede doel van hun keuze.Welke van de drie doelen willen de leerlingen graag steunen? We zijn reuze benieuwd. Uiterlijk vrijdag 20 november moeten de keuzes bekend zijn en wordt bekeken welk van de drie goede doelen de meeste stemmen heeft. De uitslag maken we de week erop bekend.

Ook interessant

Vanuit het nationaal plan onderwijs zijn er komen er financiële middelen vrij om corona-vertragingen te ondervangen. We willen graag de mogelijkheid bieden aan u om aan te geven waar u eventuele leervertragingen tegenkomt bij uw kind.

Lees verder

Eten, we doen het iedere dag. Een boterhammetje in de ochtend en een warme maaltijd in de avond. De Nederlandse eetgewoonten kennen wel allemaal. Maar wat eten ze eigenlijk in Afrika en hoe koken ze daar dan? In een workshop van drie uur hebben drie verschillende klassen dat deze week...

Lees verder

ESF REACT-EU

POUWER College

Ook onze school krijgt dit schooljaar een financiële bijdrage vanuit het Europees Sociaal Fonds en vanuit REACT-EU. Deze subsidies worden bij ons op school ingezet op activiteiten om de stap naar arbeid of vervolgonderwijs optimaal te laten verlopen.

Lees verder

Krijn Spaapen (16), artiestennaam op Instagram @pexus_art of te vinden op zijn eigen website timmert al flink aan de weg. Nadat hij vorig jaar een tatoeage heeft ontworpen voor zijn docent Nederlands, heeft hij in mei een muurschildering met als thema Het Wilde Westen in een muzieklokaal gemaakt.

Lees verder

Hebben we muizen op school?!

Vakcollege Maarsbergen

Nee hoor. De voorbereidingen zijn begonnen voor de vernieuwde kantine. Hier komt straks de aansluiting met een prachtig podium. De afdeling BWI is namelijk keihard aan het werk geweest en overal in school staan al nieuwe kantine onderdelen opgeslagen; zitblokken, stukken podium, werkplekken…. Het gaat echt NXT worden!

Lees verder