13 - Nov - 2020

Mondkapjes en het goede doel

De mondkapjes blijven een aandachtspunt voor de leerlingen

Wanneer ze een mondkapje vergeten zijn, kunnen ze er eentje aanschaffen bij onze conciërge Johnny en absentmedewerker Gerrit voor 1 euro.

Het geld wat dit oplevert willen we doneren aan een goed doel. Aankomende week zullen we bepalen welk goede doel we gaan steunen. De opties zijn:

1. KWF

2. Rode Kruis

3. Voedselbank Zeist


Tijdens het mentoruur aankomende week stemmen de leerlingen voor het goede doel van hun keuze.Welke van de drie doelen willen de leerlingen graag steunen? We zijn reuze benieuwd. Uiterlijk vrijdag 20 november moeten de keuzes bekend zijn en wordt bekeken welk van de drie goede doelen de meeste stemmen heeft. De uitslag maken we de week erop bekend.

Ook interessant

Op dinsdag 25 januari en donderdag 27 januari is er voor ouders en leerlingen een fysieke open dag op Pouwer College. Vanwege de coronamaatregelen kiezen we ervoor om te werken met een tijdslot. Op deze manier kunnen we voldoende afstand houden.

Lees verder

Schoolkeuze

VOLT! Toekomstmakers

Voor groep 8 leerlingen en hun ouders is weer het grote vergelijken begonnen; welke school kiezen we voor het komende jaar?

Lees verder