22 - Dec - 2022

Masterclass Toekomst

VOLT! organiseert diverse masterclasses voor leerlingen uit groep 8. Vandaag waren ze aanwezig op het toekomstplein

Here comes your own content.

Op het toekomstplein kunnen leerlingen kennismaken met techniek en technologie, maar ook de "ouderwetse technieken" zoals solderen en zagen komen aan bod. Tijdens de masterclass hebben de leerlingen een zenuwspiraal gemaakt. Moeilijke vormen die je moet volgen zonder de draad aan te raken. Naast de technische kant van dit werkstuk moet er natuurlijk ook nagedacht worden hoe deze er uit ziet. Op de foto een van de creatieve creaties die een leerling gemaakt heeft.

Wil je ook masterclasses bezoeken? Kijk dan even op de site, er worden er meerdere per jaar georganiseerd, steeds met een ander onderwerp. 

Ook interessant

Each One Teach One (EOTO), onderdeel van NUOVO Scholen, brengt jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar in verbinding. Door middel van een uniek programma gebaseerd op drie competenties -burgerschap, communiceren en persoonlijk leiderschap- gaan de jongeren samen aan de slag.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder

Op het Openbaar VMBO en MAVO Zeist vinden we het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Niet alleen met de leerlingen, maar ook met de ouders en verzorgers van onze leerlingen.

Lees verder