Lees de eerste editie van NUOVO NU

De allereerste NUOVO NU is er! In dit magazine lees je alles over de mooie dingen die we doen op onze scholen.

Denk aan het verbeteren van de basisvaardigheden en het zoeken naar contact in plaats van controle. Met als ‘coverstory’: hoe docenten en leerlingen samen sterk staan voor mentale gezondheid op onze scholen. Alle NUOVO-medewerkers ontvangen het magazine deze week thuis in de bus. NUOVO NU is volledig CO2-neutraal gedrukt en verpakt in suikerrietfolie. NUOVO NU is ook online leesbaar en in die vorm bovendien verrijkt met veel videomateriaal. Lees het magazine hier online.

Veel dank aan alle enthousiaste docenten, leerlingen, schoolleiders en medewerkers die hun verhaal deden voor deze eerste editie van het NUOVO NU magazine!

Ook interessant

Each One Teach One (EOTO), onderdeel van NUOVO Scholen, brengt jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar in verbinding. Door middel van een uniek programma gebaseerd op drie competenties -burgerschap, communiceren en persoonlijk leiderschap- gaan de jongeren samen aan de slag.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder

Op het Openbaar VMBO en MAVO Zeist vinden we het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Niet alleen met de leerlingen, maar ook met de ouders en verzorgers van onze leerlingen.

Lees verder