Kom kijken en Doe mee tijdens Online Open Huis

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari laten we aan alle groep 8 leerlingen en ouders zien hoe ons onderwijs eruit ziet. Doe mee met een van de digitale rondleidingen en ontdek onze school. Ervaar ons onderwijs door een mini-les te volgen in de vaklokalen of ga in gesprek met docenten en leerlingen. Het kan allemaal. We hopen dat dit online open huis jou een goed beeld geeft wat ons onderwijs voor jouw ontwikkeling kan betekenen.

Het liefst zouden we je fysiek in het gebouw ontvangen. Want om echt een gevoel bij een school te krijgen moet je door de gangen lopen, toevalling in gesprek raken met een docent of kunnen zien hoe leerlingen met elkaar omgaan. Helaas is dit dit jaar niet mogelijk. Maar we zijn blij dat we je digitaal kunnen ontvangen! We snappen dat het niet hetzelfde is, maar we hopen dat je tijdens ons online open huis toch een goed beeld krijgt van wat UniC jou te bieden heeft.

Open Huis Website

We hebben een speciaal open huis website ontwikkeld. Je kan hier digitaal meelopen tijdens een van de rondleidingen die door docenten en leerlingen gegeven wordt. Je kan online meedoen met mini-lesjes, presentaties volgen, zelf opdrachten maken en in gesprek gaan met medewerkers en leerlingen.

De website gaat live vanaf vrijdag 29 januari 18.30 uur.

Klik hier op naar het Open Huis te gaan

Open huis: data en tijden

  • vrijdag 29 januari 18.30-20.30 uur (in verband met de avond klok is de oorspronkelijke tijd van 19.00-21.00 uur aangepast)
  • zaterdag 30 januari 10.00-13.00 uur

Online Open lesmiddag

Op dinsdag 26 januari 2021 en woensdag 3 februari 2021 organiseren we online open lesmiddagen van 13.30-15.30 uur. Tijdens de lesmiddagen ervaar je ons onder door het zelf te doen. Zo ervaar je het beste of UniC de school is die bij jou past!

Inschrijven voor een van de open lesmiddagen, klik hier

Inschrijven voor de lesmiddag van dinsdag 26 januari kan tot en met vrijdag 22 januari.
Inschrijven voor de lesmiddag van woensdag 3 februari kan tot en met vrijdag 29 januari.

Vragen

Mocht je vragen hebben of je onzeker voelen over de open dag of over de open lesmiddag, voel je dan vrij om contact op te nemen. We helpen je heel graag! Stuur een mailtje naar administratie@unic-utrecht.nl

Ook interessant