Jong 030 pas

Donderdag 4 oktober zullen alle eerste jaars van het Via Nova College een Jong 030 pas krijgen. De Jong 030 Pas is voor Utrechtse jongeren 12-23 jaar. De pas is gratis. Met deze pas kan je je inschrijven op vele (win)acties sport/bewegen (voorheen SportU), muziek, boeken, theater, films, (fris)feesten, festivals en meer. Kortom: een vrijetijdspas.

De Jong030 Pas is een initiatief van Stichting JoU en is een apart onderdeel van jong030.nl: dé Utrechtse jongerenwebsite waarop alles te vinden is over school, werk, vrije tijd (agenda!), gezondheid, geld en werk. Maar ook zijn er ervaringen van jongeren te vinden in de vorm van filmpjes, verhalen/blogs en fora. Opdrachtgever van jong030.nl is gemeente Utrecht. Jong030 Pas is een eigen initiatief.

Alle Utrechtse scholen voor voortgezet onderwijs zijn partner van de Jong030 Pas.

Via deze website activeren jongeren hun pasje. Zie: www.jong030.nlDe Jong030 Pas is een initiatief van Stichting JoU en is een apart onderdeel van jong030.nl: dé Utrechtse jongerenwebsite waarop alles te vinden is over school, werk, vrije tijd (agenda!), gezondheid, geld en werk. Maar ook zijn er ervaringen van jongeren te vinden in de vorm van filmpjes, verhalen/blogs en fora. Opdrachtgever van jong030.nl is gemeente Utrecht. Jong030 Pas is een eigen initiatief.

Alle Utrechtse scholen voor voortgezet onderwijs zijn partner van de Jong030 Pas.

Via deze website activeren jongeren hun pasje. Zie: www.jong030.nl

Ook interessant

Wij zijn een sportieve school en daar zijn we trots op! Samen in een veilige omgeving op een actieve manier bewegen, daar gaat het om bij ons . En dat zie je terug in de lessen LO (Lichamelijke Opvoeding) die onze leerlingen volgen. De sectie LO maakte de volgende video...

Lees verder

Run-uur

Mavo Doorn

Het Run-uur is een flex-uur, dat je net als andere flex-uren iedere week kunt inplannen. Tijdens het Run-uur ga je met andere leerlingen en enkele collega's lekker hardlopen. Een beter begin van de schooldag is er niet. Meneer Lindijer maakte een filmpje waarin dat wel duidelijk werd!

Lees verder

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari laten we aan alle groep 8 leerlingen en ouders zien hoe ons onderwijs eruit ziet. Doe mee met een van de digitale rondleidingen en ontdek onze school. Ervaar ons onderwijs door een mini-les te volgen in de vaklokalen of ga in gesprek met...

Lees verder