08 - Nov - 2021

Inschrijven voor Rijke Middagen

Op dinsdag 30 november starten wij weer met masterclasses voor hoogbegaafde leerlingen van groep 8. We nodigen hoogbegaafde leerlingen van groep 8 uit om op vier aaneengesloten dinsdagmiddagen naar het OLZ te komen voor een doorlopende masterclass.

We werken met max.15-20 kinderen per groep op een BPS-manier, die we nu ook hanteren bij de huidige eersteklassers, die BPS-gekwalificeerd zijn. Dat betekent veel keuzevrijheid, uitdagende opdrachten en afwisselende werkvormen.

Deze ronde zijn wij, in tegenstelling tot de eerste ronde en de voorafgaande jaren, aangewezen op de dinsdagmiddag. De data zijn de volgende: 30-11, 7-12, 14-12 en 21-12; de projecten vinden plaats van 12.30 tot 14.30 uur op onze school.

De geïnteresseerde HB-ers kunnen zich vanaf maandag 8 november individueel hier inschrijven. We hanteren  het principe “vol=vol”, dus het is goed om een 2e en 3e voorkeur aan te geven bij de inschrijving. Maandag 23 november sluit de inschrijving, en op dinsdag 24 november krijgt elke ingedeelde leerling daarvan ook bericht via mail.

Ook interessant