Inschrijven online informatieavond nu mogelijk

Op maandag 23 november van 19.30-20.30 uur vindt een online informatieavond plaats voor leerlingen, ouders en leerkrachten van groep 7 en 8.

Gedurende de bijeenkomst, die u via een stream kunt volgen, wordt u geïnformeerd over de school en het brugklasjaar door schoolleiding, docenten en leerlingen. Geïnteresseerd? Meldt u dan hier aan.

Ook interessant

Na het succes van de zomer- en herfstschool is er in de meivakantie voor leerlingen van Ithaka ook een lenteschool! Koken, muziek of virtual reality. Waar wil jij meer van weten? Schrijf je snel in!

Lees verder

Op X11 vinden we het belangrijk dat we met elkaar in gesprek zijn en blijven over wat er goed gaat, wat verbeterd zou kunnen worden en waar we de komende jaren naartoe gaan. Hierom organiseren we in mei en juni 2021 gesprekstafels voor leerlingen, medewerkers en ouders. In dit artikel...

Lees verder

School hoort een veilige en prettige omgeving te zijn voor iedereen. De tijd die je op school doormaakt herinner je je leven lang, mede omdat je ontzettend bezig bent met wie je bent en belangrijke vriendschappen aangaat. We voelen op X11 een grote verantwoordelijkheid voor het waarborgen van sociale veiligheid....

Lees verder