Input avond voor ouders

Vanuit het nationaal plan onderwijs zijn er komen er financiële middelen vrij om corona-vertragingen te ondervangen. We willen graag de mogelijkheid bieden aan u om aan te geven waar u eventuele leervertragingen tegenkomt bij uw kind.

Zoals u wellicht heeft meegekregen, heeft de overheid extra geld beschikbaar gesteld om de eventueel opgelopen corona-vertragingen te ondervangen. Als school geven we zelf invulling aan deze gelden.

Op dit moment zijn wij bezig met het uitvoeren van een schoolscan. Dit is een onderzoek om in kaart te brengen waar de gelden het beste kunnen worden ingezet. De leerlingen geven deze week op school hun input in mentorlessen of flexuren en er worden ook gesprekken gevoerd binnen de docententeams. Voor deze schoolscan willen we ook graag input van de ouders van onze leerlingen. We zijn benieuwd naar uw beeld op de leervertraging en het sociaal-emotioneel welzijn van uw kind. Daarom nodigen we u uit om online deel te nemen aan de input-avond. Deze zal plaatsvinden op dinsdag 22 juni van 20:00 tot 21:00 online via teams. Na een korte introductie zullen we opsplitsen in groepen van ongeveer 5 personen. In elke groep is ook een gespreksleider vanuit school aanwezig. Wilt u participeren tijdens deze avond? Dan kunt u zich opgeven via de volgende link: https://forms.office.com/r/7xJzNjxYP5. De deadline voor het aanmelden is vrijdag 18 juni om 12:00.

Ook interessant