Informatiebijeenkomst leerjaar 4 - 18 januari 2022

Om uw kind goed te kunnen helpen is het belangrijk dat u als ouder(s) goed geïnformeerd bent. Zoals u begrijpt is een fysieke informatie bijeenkomst helaas niet mogelijk.

Daarom organiseren we a.s. dinsdag 18 januari om 18.30 uur een online informatiebijeenkomst voor alle ouders en leerlingen (van leerjaar 4).

De avond ziet er als volgt uit:

18.30 uur - 18.50 uur centraal deel met informatie van de mentor van uw kind over de gang van zaken in de examenklas en informatie over hoe het schooljaar er verder uit gaat zien voor uw kind (o.a. toetsweken en examens).

18.50 uur - 19.30 uur mbo opleidingen zullen een algemene presentatie houden over het mbo en u zult de gelegenheid krijgen om vragen te stellen.

De avond duurt tot 19.30 uur met een kleine uitloop als er veel vragen zijn.

U gaat aan deze avond deelnemen via de link in Magister van uw kind. De link zal dinsdag 18 januari beschikbaar zijn. De mentor zal uw kind verder informeren hoe u aan deze avond kunt deelnemen.

Houd u deze avond vrij! Wij rekenen op uw deelname samen met uw kind.
Graag tot ziens op dinsdag 18 januari !

Met vriendelijke groet,
Mede namens alle mentoren van leerjaar 4,

Mevr. H. Cesur
Decaan Trajectum College

Ook interessant

Ben je helaas uitgeloot bij de school van je eerste keuze? We begrijpen natuurlijk dat je teleurgesteld bent. Misschien is het Openbaar Lyceum Zeist interessant voor jou. Er is nog voldoende plaats in havo, havo/vwo, vwo en gymnasium. Op vrijdag 31 maart en dinsdag 4 april ontvangen we je graag...

Lees verder

Het is belangrijk om de eindexamens goed voor te bereiden. Om leerlingen daarbij te helpen, hebben we een overzicht gemaakt van de inhoud van alle examens. Let op: in dit overzicht staan alle vakken, dus ook vakken die jij misschien zelf niet hebt.

Lees verder

Of het nu om houtbewerken, fotografie, muziek, programmeren of voetbal gaat: op Ithaka ISK kunnen leerlingen, ouders van leerlingen of docenten zelf een club starten.

Lees verder