04 - Oct - 2022

In Memoriam Cas van der Horst

Wij zijn erg verdrietig door het overlijden van onze geliefde collega Cas van der Horst. Cas is ruim 3 jaar geleden bij ons komen werken als bevlogen muziekdocent en wist zich heel snel een plekje in ons team te verwerven.

Met de collega’s van de creatieve vakken en podiumkunsten vormde hij een hecht team. Hij was altijd enthousiast en in voor een grapje en kon erg genieten als leerlingen in zijn lessen progressie boekten. Ook voelde hij een grote betrokkenheid bij de school als geheel en stelde zich verkiesbaar voor de MR, waar hij tot voorzitter werd benoemd. En in die rol wilde hij ook deelnemen aan de GMR, om bij NUOVO breed ook een rol te kunnen spelen. Helaas heeft hij die kans niet meer gekregen, een hersentumor maakte een einde aan al zijn dromen. Hij heeft heel hard geknokt om de slechte diagnose het hoofd te bieden, heeft ook vorig jaar in zijn revalidatieproces heel veel bereikt en samen met Natasja Dekker weer muzieklessen gegeven. De tumor kwam helaas aan het eind van deze zomer terug, waardoor wij vroegtijdig afscheid van hem moeten nemen. Cas hield veel van zijn vrouw en drie kinderen, die nu met veel verdriet achterblijven.

Ook interessant

Ben je helaas uitgeloot bij de school van je eerste keuze? We begrijpen natuurlijk dat je teleurgesteld bent. Misschien is het Openbaar Lyceum Zeist interessant voor jou. Er is nog voldoende plaats in havo, havo/vwo, vwo en gymnasium. Op vrijdag 31 maart en dinsdag 4 april ontvangen we je graag...

Lees verder

Het is belangrijk om de eindexamens goed voor te bereiden. Om leerlingen daarbij te helpen, hebben we een overzicht gemaakt van de inhoud van alle examens. Let op: in dit overzicht staan alle vakken, dus ook vakken die jij misschien zelf niet hebt.

Lees verder

Of het nu om houtbewerken, fotografie, muziek, programmeren of voetbal gaat: op Ithaka ISK kunnen leerlingen, ouders van leerlingen of docenten zelf een club starten.

Lees verder