21 - Mar - 2023

HoCoSto update

De verduurzaming van ons schoolgebouw vordert gestaag. We nemen u graag even mee!

Here comes your own content.

Begin juli 2022 vertelden we in dit artikel over de ontwikkelingen op het gebied van de verduurzaming van ons schoolgebouw.

Gedurende de verbouwing zijn er video's gemaakt die we graag met u delen. Klik op de afbeeldingen hieronder om te kijken. Links hoe het begon, rechts hoe het vorderde.

*Lees verder onder de afbeeldingen

Wat is er veel gebeurd in de afgelopen maanden! Niet alleen is de HoCoSto ingegraven en is het landschap gereed gemaakt voor afwerking, maar ook in school is het klimaatsysteem ten behoeve van het binnenklimaat geoptimaliseerd.

Er is een ontwerp gemaakt voor het recreatielandschap om de school. Het wordt een sfeervolle omgeving, voorzien van verschillende natuurlijke materialen, bomen en planten.

Ook interessant

Each One Teach One (EOTO), onderdeel van NUOVO Scholen, brengt jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar in verbinding. Door middel van een uniek programma gebaseerd op drie competenties -burgerschap, communiceren en persoonlijk leiderschap- gaan de jongeren samen aan de slag.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder

Op het Openbaar VMBO en MAVO Zeist vinden we het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Niet alleen met de leerlingen, maar ook met de ouders en verzorgers van onze leerlingen.

Lees verder