07 - Feb - 2021

Het OVMZ geeft morgen (maandag 8 februari) al haar lessen digitaal.

Gezien de verwachte weeromstandigheden en verkeersituatie heeft het College van Bestuur van NUOVO vanmiddag besloten om op maandag 8 februari alle haar scholen gesloten te houden en de lessen digitaal te organiseren. Wat dit betekent voor de rest van de week is nog niet duidelijk. Wij zullen de weervoorspelling goed in de gaten houden en tijdig communiceren over de maatregelen voor dinsdag en eventueel voor de rest van de week. Geniet van de sneeuwpret!

Ook interessant

Wiskunde is echt een vak waarvoor veel oefening nodig is. Daardoor kan het lijken of wiskunde vooral sommetjes doen is en niet zo veel met het echte leven te maken heeft. De afgelopen tijd hebben de leerlingen van 3 havo zich beziggehouden met wiskunde in de natuur en kunst.

Lees verder

13 en 14 februari was een geweldig schaatsweekend voor jong en oud. Bij ijsbaan De Watertoren, gelegen naast Pouwer College, waren zaterdag 250-300 en zondag 350-400 bezoekers, waarvan veel kinderen die voor het eerst op de schaats gestaan hebben.

Lees verder

In de derde en vierde klas van het praktijkonderwijs richt een leerling zich steeds meer op het werk dat hij of zij leuk vindt. Dat gebeurt met branchegerichte cursussen van twee tot vier uur per week. Bijvoorbeeld werk in een winkel of werken in de keuken. Bij zo'n cursus hoort...

Lees verder