Extra ouderavond over de junioren op Academie Tien

UTRECHT > Op 10 juni a.s. is er een informatiebijeenkomst over de junioren van Academie Tien. Op Academie Tien zijn leerlingen al vanaf 10 jaar welkom.

Deze route is ontwikkeld voor een meer geleidelijke overgang van basisschool naar voortgezet onderwijs. Na een succesvol eerste jaar is er op Academie Tien ruimte voor een tweede groep junioren. De school heeft nog plek voor enkele leerlingen.

Bij de junioren krijgt een leerling vakken van de groepsleerkracht, zoals op de basisschool. Op Academie Tien volg je daarnaast ook ‘middelbare schoolvakken’ zoals filosofie, Spaans en natuur & techniek, gegeven door vakdocenten van Academie Tien. Zo krijgt de leerling de kans om zich te verdiepen in onderwerpen vanuit persoonlijke interesse. Je krijgt de tijd om je te verdiepen te ontwikkelen en te ontdekken wat bij je past. Met persoonlijke leerroutes, coaching en begeleiding word je uitgedaagd zelf keuzes te maken. Academie Tien gelooft naast een individuele leerroute ook in het belang van een gemeenschap. Daarom zitten de junioren in een unit, zodat ze in een vertrouwde omgeving hun lessen kunnen volgen.

Ouderavond met coronaprotocol

Meer weten of kennismaken met Academie Tien? Kom dan op 10 juni vanaf 17:30 uur kijken op Academie Tien. In deze coronaperiode is het lastig om voorlichting te organiseren, maar Academie Tien organiseert toch een speciale bijeenkomst over junioren, met een afzonderlijk protocol. Belangstellenden moeten zich wel vooraf aanmelden via email: infojunioren@academie-tien.nl. Geef daarbij ook aan met hoeveel bezoekers u wilt komen. Het aantal beschikbare plaatsen voor deze avond is beperkt tot 30 personen. Mochten er meer aanmeldingen zijn, dan wordt een extra sessie georganiseerd.

Ook interessant

Afgelopen maand hebben veel leerlingen van Mavo Doorn een vlog opgenomen om te laten zien hoe het er aan toe gaat op onze school is. Bam heeft ook een vlog gemaakt, maar compleet in het Duits. Hij laat hier zien dat Mavo Doorn niet alleen een hele leuke school is,...

Lees verder

Wij zijn een sportieve school en daar zijn we trots op! Samen in een veilige omgeving op een actieve manier bewegen, daar gaat het om bij ons . En dat zie je terug in de lessen LO (Lichamelijke Opvoeding) die onze leerlingen volgen. De sectie LO maakte de volgende video...

Lees verder

Run-uur

Mavo Doorn

Het Run-uur is een flex-uur, dat je net als andere flex-uren iedere week kunt inplannen. Tijdens het Run-uur ga je met andere leerlingen en enkele collega's lekker hardlopen. Een beter begin van de schooldag is er niet. Meneer Lindijer maakte een filmpje waarin dat wel duidelijk werd!

Lees verder