30 - Mar - 2023

Extra oriëntatiemiddag voor groep 8 leerlingen

Ben je helaas uitgeloot op de school van je keuze en wil je je toch nog verder oriënteren? Dat kan!

Here comes your own content.

Maandag 3 april a.s. vanaf 15:30 uur houden wij een extra oriëntatiemiddag waarin jij en je ouders kennis kunnen maken met onze leuke school. Manon Rijken en Marit van Zon zullen er zijn om alle vragen te beantwoorden en te vertellen over ons onderwijs.

Jij en je ouders zijn op die manier in de gelegenheid om te kijken of jullie het OVMZ willen overwegen voor aanmelding in ronde 2. Op het OVMZ loten we niet en we hebben dan ook in de 2e ronde onbeperkt plek voor aanmeldingen.

Kortom, wij heten jullie graag van harte welkom op 3 april. Graag tot dan!

Ook interessant

Meer dan 10 jaar geleden leerden De Dansers en Ithaka elkaar kennen. Sindsdien bezoeken leerlingen één keer per schooljaar een dansvoorstelling van De Dansers. Ook kunnen leerlingen deelnemen aan een Maaktraject. Daarin werken ze samen met docenten van de Dansers aan een eigen voorstelling die meestal ook aan docenten wordt...

Lees verder

Sinds het schooljaar 2023-2024 werken we met een nieuw ontwerp van ons onderwijs. Het doel hiervan is: meer keuzevrijheid en maatwerk bieden aan leerlingen, zodat leerlingen meer eigen verantwoordelijkheid ervaren voor hun leerproces.

Lees verder

Open dag

Trajectum College

Woensdag 15 november van 15.00 - 20.00 uur is de eerste open dag van MPower, de nieuwe leerroute van Pouwer College en Trajectum College. Wil jij leren door te doen met levensechte opdrachten? Dan zijn wij de school voor jou!

Lees verder