30 - Mar - 2022

Extra informatiemiddag op 4 april

Ben je uitgeloot op de school van je eerste keuze? Gelukkig hebben wij nog plaats!

Ben je uitgeloot op de school van je eerste keuze? Gelukkig hebben wij nog plaats! Kom samen met je ouders kennismaken op onze school op maandagmiddag 4 april om 16.00 uur.

Wij ontvangen je samen met enkele van onze leerlingen in de aula. Samen met de leerlingen vertellen we je graag over hoe het hier op school gaat en waar het LRC voor staat. Daarna is er ruim gelegenheid om vragen te stellen en zullen we een korte rondleiding verzorgen.

Je kunt je via deze link aanmelden.

Graag tot maandag 4 april!

Ook interessant

Each One Teach One (EOTO), onderdeel van NUOVO Scholen, brengt jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar in verbinding. Door middel van een uniek programma gebaseerd op drie competenties -burgerschap, communiceren en persoonlijk leiderschap- gaan de jongeren samen aan de slag.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder

Op het Openbaar VMBO en MAVO Zeist vinden we het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Niet alleen met de leerlingen, maar ook met de ouders en verzorgers van onze leerlingen.

Lees verder