07 - Mar - 2023

Eerste dansexamen een feit: feest in Figi!

Afgelopen woensdag was ons allereerste dansexamen: Maud Veenbrink (H5c) danste daar met 5 leerlingen uit VWO 5 de sterren van de hemel. Het was een prachtige ambiance in Figi, waar ook veel medeleerlingen op af gekomen waren om hun klasgenoten te zien schitteren.

Here comes your own content.

Het begon s middags met de generale repetitie, waar docent dans, Emma Dekker door de rector in het zonnetje werd gezet voor haar fantastische prestatie. Zij is verantwoordelijk voor het opzetten van het vak dans bij ons op school en dit jaar is haar eerste examen.

Expressieleerlingen uit de brugklas trapten af, gevolgd door de hele expressiegroep van klas 2. Vervolgens werd het publiek getrakteerd op een mooie uitvoering van voorexamenkandidaten dans uit klas 4 met als klapstuk het examenwerk van klas 5. Ouders, broertjes, zusjes, (oud)collega’s en andere belangstellenden waren getuige van deze primeur in een volle Willem Pijperzaal.


Ook interessant

Ben je helaas uitgeloot bij de school van je eerste keuze? We begrijpen natuurlijk dat je teleurgesteld bent. Misschien is het Openbaar Lyceum Zeist interessant voor jou. Er is nog voldoende plaats in havo, havo/vwo, vwo en gymnasium. Op vrijdag 31 maart en dinsdag 4 april ontvangen we je graag...

Lees verder

Het is belangrijk om de eindexamens goed voor te bereiden. Om leerlingen daarbij te helpen, hebben we een overzicht gemaakt van de inhoud van alle examens. Let op: in dit overzicht staan alle vakken, dus ook vakken die jij misschien zelf niet hebt.

Lees verder

Of het nu om houtbewerken, fotografie, muziek, programmeren of voetbal gaat: op Ithaka ISK kunnen leerlingen, ouders van leerlingen of docenten zelf een club starten.

Lees verder