07 - Mar - 2023

Eerste dansexamen een feit: feest in Figi!

Afgelopen woensdag was ons allereerste dansexamen: Maud Veenbrink (H5c) danste daar met 5 leerlingen uit VWO 5 de sterren van de hemel. Het was een prachtige ambiance in Figi, waar ook veel medeleerlingen op af gekomen waren om hun klasgenoten te zien schitteren.

Here comes your own content.

Het begon s middags met de generale repetitie, waar docent dans, Emma Dekker door de rector in het zonnetje werd gezet voor haar fantastische prestatie. Zij is verantwoordelijk voor het opzetten van het vak dans bij ons op school en dit jaar is haar eerste examen.

Expressieleerlingen uit de brugklas trapten af, gevolgd door de hele expressiegroep van klas 2. Vervolgens werd het publiek getrakteerd op een mooie uitvoering van voorexamenkandidaten dans uit klas 4 met als klapstuk het examenwerk van klas 5. Ouders, broertjes, zusjes, (oud)collega’s en andere belangstellenden waren getuige van deze primeur in een volle Willem Pijperzaal.


Ook interessant

Each One Teach One (EOTO), onderdeel van NUOVO Scholen, brengt jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar in verbinding. Door middel van een uniek programma gebaseerd op drie competenties -burgerschap, communiceren en persoonlijk leiderschap- gaan de jongeren samen aan de slag.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder

Op het Openbaar VMBO en MAVO Zeist vinden we het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Niet alleen met de leerlingen, maar ook met de ouders en verzorgers van onze leerlingen.

Lees verder