Diploma !

Diploma uitreiking op VOLT!

Alle geslaagden van harte gefeliciteerd met het behalen van je diploma. De middelbare schooltijd zit er op, de wijde wereld is klaar voor jullie. Benut je talenten om er iets moois van te maken. In ieder geval: heel veel succes en geluk.

Ook interessant

Op donderdag 11 april is Iddink Learning Materials BV getroffen door een cyberaanval. Tot en met het schooljaar 2020/2021 verzorgde Iddink de levering van schoolboeken binnen de NUOVO Scholen, waaronder ook uw school valt.

Lees verder

Op donderdag 11 april is Iddink Learning Materials BV getroffen door een cyberaanval. Voorheen verzorgde Iddink tot en met schooljaar 2020/2021 de levering van schoolboeken binnen de NUOVO scholen, waaronder ook uw school valt.

Lees verder

Het Anna van Rijn College presenteert een nieuwe uitstraling. De school heeft een nieuw logo ingevoerd, waarmee de profilering als ‘wereldschool’ herkenbaarder is. Onder het motto ‘open jouw wereld’ presenteert Het Anna van Rijn College zich als een aantrekkelijke scholengemeenschap die midden in de samenleving staat.

Lees verder

Op woensdag 31 mei en vrijdag 2 juni zijn onze leerlingen uit 4 vwo naar Eindhoven/Veldhoven gereisd om nader kennis te maken met de techniekwereld en een kijkje te nemen in de zogenaamde toekomst.

Lees verder