09 - May - 2023

De finale plek Olympic Moves Dodgeball is binnen!!!

Dinsdag 5 april hebben onze Dodgeball teams de voorronde Olympic Moves gespeeld. Een spannend toernooi met super fanatieke teams!

Here comes your own content.

We speelden met twee onderbouw teams in twee verschillende poules. Ons eerste team was enorm goed maar de concurrentie ook waardoor we de finale net niet hebben bereikt. Het tweede team lukte het wel de finale te bereiken. De tegenstanders hier waren een kop groter en sterker in de aanval, maar ons spel was slimmer en sneller. Het team kwam op gelijke stand van 2-2 waarna de laatste game werd gewonnen! Ze hebben iedereen doen verbazen door hier met de winst ervandoor te gaan. Wat een topprestatie! Gefeliciteerd:

Tashir Camara (zHK1a), Yan Nan Smits (zHV1a), Stijn van Zijst (zHV1a), Maxim van Dalen (zHV1c), Torsten van Dam (zA2b), Bente Smit (zHV2b), Lola Gaaikema (zA2a), Lara Landwaart (zA2b), Yonne Schaapman (zA2b) en Lisa Vogelaar (zA2b)

Succes op The School Final 2023 vrijdag 9 juni!

Ook interessant

Each One Teach One (EOTO), onderdeel van NUOVO Scholen, brengt jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar in verbinding. Door middel van een uniek programma gebaseerd op drie competenties -burgerschap, communiceren en persoonlijk leiderschap- gaan de jongeren samen aan de slag.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder

Op het Openbaar VMBO en MAVO Zeist vinden we het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Niet alleen met de leerlingen, maar ook met de ouders en verzorgers van onze leerlingen.

Lees verder