Coronavirus, hoe verder met schooltaken?

Digitaal onderwijs tot 6 april 2020 voor leerlingen VOLT!

Net als voor ouders en leerlingen is het voor ons ook een hele spannende tijd. We zijn druk aan de slag gegaan om ervoor te zorgen dat leerlingen z.s.m. digitaal onderwijs kunnen krijgen. Misschien gaat niet alles in 1x goed maar als we samen blijven werken én goed contact blijven houden gaat het lukken. Dit betekent dat onze leerlingen woensdag en donderdagochtend volgens schema nog eenmaal op school komen om hun boeken op te halen en een korte instructie te ontvangen over digitaal werken. Dit rooster verschijnt bij al onze leerlingen in hun magister.

We houden ouders en leerlingen op de hoogte van eventuele veranderingen of nieuwe informatie via onze VOLT! app.

Ook interessant

Op donderdag 21 januari van 15.00 tot 20.30 uur is onze online Open Dag. Vanaf woensdag 20 januari 18.00 uur is onze speciale open dag website beschikbaar. De link naar die site is dan hier te vinden.

Lees verder

Open Lesmiddag

Trajectum College

Open lesmiddag Wil jij eens een middag meedraaien op het Trajectum College? Op dinsdag 26 januari en woensdag 3 februari van 13.30 uur - 15.30 uur zal er weer een open lesmiddag worden georganiseerd. Wij geven dan een aantal lessen je kan al je vragen stellen aan leerlingen en docenten....

Lees verder

Open lesmiddag (online)

Trajectum College

Open lesmiddagen (online) Je zit nu in groep 8 en je moet een belangrijke keuze gaan maken: naar welke middelbare school wil je volgend jaar gaan? We willen je graag helpen bij je keuze en nodigen je uit om je aan te melden voor de open lesmiddag! Tijdens de open...

Lees verder

Opnieuw kwam het kabinet op dinsdagavond 12 januari jl. met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder