Coronavirus en leren op afstand

Digitaal les en schoolexamens

Coronavirus en leren op afstand

Door de coronacrisis kunnen onze leerlingen al een week niet naar school. De docenten en mentoren proberen er op afstand zo goed mogelijk voor te zorgen dat de leerlingen voor school kunnen blijven werken. De mentoren hebben online contact met de mentorleerlingen. De leerlingen kunnen in de studiewijzers in Magister zien wat de planningen per vak zijn. De schoolexamens voor leerjaar 4 gaan in aangepaste vorm door. Voor vragen kunnen leerlingen en ouders bij de mentoren terecht. Interne communicatie via de VOLT!-app. Deze kun je als volgt installeren: download de "Smartcom App", zoek en selecteer VOLT! Toekomstmakers, open de app.

Volgende week gaan we evalueren hoe het leren op afstand verloopt. Gaat dit proces goed of zijn er verbeteringen nodig? We horen het graag van onze leerlingen!

Bij op de hoogte van de ontwikkelingen via de VOLT!-app voor je mobiele telefoon!

Ook interessant

Op donderdag 21 januari van 15.00 tot 20.30 uur is onze online Open Dag. Vanaf woensdag 20 januari 18.00 uur is onze speciale open dag website beschikbaar. De link naar die site is dan hier te vinden.

Lees verder

Open Lesmiddag

Trajectum College

Open lesmiddag Wil jij eens een middag meedraaien op het Trajectum College? Op dinsdag 26 januari en woensdag 3 februari van 13.30 uur - 15.30 uur zal er weer een open lesmiddag worden georganiseerd. Wij geven dan een aantal lessen je kan al je vragen stellen aan leerlingen en docenten....

Lees verder

Open lesmiddag (online)

Trajectum College

Open lesmiddagen (online) Je zit nu in groep 8 en je moet een belangrijke keuze gaan maken: naar welke middelbare school wil je volgend jaar gaan? We willen je graag helpen bij je keuze en nodigen je uit om je aan te melden voor de open lesmiddag! Tijdens de open...

Lees verder

Opnieuw kwam het kabinet op dinsdagavond 12 januari jl. met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder