Coronavirus

De afgelopen tijd is er in de media volop aandacht voor het Coronavirus. Graag informeren wij jullie over hoe onze school met deze situatie omgaat.

Update: op 15 maart is bekend gemaakt dat alle scholen tot en met 6 april sluiten. We hebben dit de afgelopen dagen zien aankomen. Gisteren en vandaag zijn collega’s al druk bezig met scenario’s en draaiboeken. Het zal voor iedereen hard werken zijn, maar we denken er redelijk klaar voor te zijn. We hebben deze brief aan alle leerlingen gestuurd. Deze brief is specifiek naar de examenleerlingen verzonden. Deze brief is naar ouders verstuurd.

Update: op 13 maart hebben we deze brief verstuurd.

Update: op 12 maart hebben we deze brief verstuurd.

Update: op 9 maart hebben we deze brief verstuurd.

Mochten jullie in de vakantie in één van de besmette gebieden zijn geweest, dan dien je dit te melden bij de GGD en jullie huisarts. Mochten jullie of jullie kind(eren) klachten krijgen als koorts en benauwdheid, dan willen we graag geïnformeerd worden. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen of een mail sturen naar moniekrieter@x11.nu en jeppedenuijl@x11.nu.

Meer informatie over de voorzorgsmaatregelen kun je vinden op de website van de GGD of van het RIVM.

Mocht de situatie veranderen, dan zullen wij bericht krijgen van het RIVM en de GGD en vanzelfsprekend eventuele maatregelen met jullie communiceren. We vragen je vriendelijk om de situatie ook thuis goed met elkaar te bespreken.

Hartelijk dank voor jullie medewerking.

Ook interessant

We ontvangen signalen van leerlingen en ouders dat het thuiswerken goed gaat; dat de meeste leerlingen tevreden zijn over het inhoudelijk aanbod, de begeleiding en werkwijze. Maar we ontvangen vooral toch ook signalen – en dat voelen we zelf ook – dat we elkaar missen.

Lees verder

Gelukkig is er ook nog positief nieuws in deze moeilijke tijden. Want LOOT-leerling Bobbie Mulder heeft een wel heel bijzondere prijs ontvangen. Bobbie zit op het LRC in 3 gymnasium en is actrice in de VPRO-jeugdserie ‘De regels van Floor’. Dinsdag 31 maart heeft de serie een International Emmy Kids...

Lees verder