Coronavirus

De afgelopen tijd is er in de media volop aandacht voor het Coronavirus. Graag informeren wij jullie over hoe onze school met deze situatie omgaat.

Update: op 15 maart is bekend gemaakt dat alle scholen tot en met 6 april sluiten. We hebben dit de afgelopen dagen zien aankomen. Gisteren en vandaag zijn collega’s al druk bezig met scenario’s en draaiboeken. Het zal voor iedereen hard werken zijn, maar we denken er redelijk klaar voor te zijn. We hebben deze brief aan alle leerlingen gestuurd. Deze brief is specifiek naar de examenleerlingen verzonden. Deze brief is naar ouders verstuurd.

Update: op 13 maart hebben we deze brief verstuurd.

Update: op 12 maart hebben we deze brief verstuurd.

Update: op 9 maart hebben we deze brief verstuurd.

Mochten jullie in de vakantie in één van de besmette gebieden zijn geweest, dan dien je dit te melden bij de GGD en jullie huisarts. Mochten jullie of jullie kind(eren) klachten krijgen als koorts en benauwdheid, dan willen we graag geïnformeerd worden. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen of een mail sturen naar moniekrieter@x11.nu en jeppedenuijl@x11.nu.

Meer informatie over de voorzorgsmaatregelen kun je vinden op de website van de GGD of van het RIVM.

Mocht de situatie veranderen, dan zullen wij bericht krijgen van het RIVM en de GGD en vanzelfsprekend eventuele maatregelen met jullie communiceren. We vragen je vriendelijk om de situatie ook thuis goed met elkaar te bespreken.

Hartelijk dank voor jullie medewerking.

Ook interessant

Afgelopen maand hebben veel leerlingen van Mavo Doorn een vlog opgenomen om te laten zien hoe het er aan toe gaat op onze school is. Bam heeft ook een vlog gemaakt, maar compleet in het Duits. Hij laat hier zien dat Mavo Doorn niet alleen een hele leuke school is,...

Lees verder

Wij zijn een sportieve school en daar zijn we trots op! Samen in een veilige omgeving op een actieve manier bewegen, daar gaat het om bij ons . En dat zie je terug in de lessen LO (Lichamelijke Opvoeding) die onze leerlingen volgen. De sectie LO maakte de volgende video...

Lees verder

Run-uur

Mavo Doorn

Het Run-uur is een flex-uur, dat je net als andere flex-uren iedere week kunt inplannen. Tijdens het Run-uur ga je met andere leerlingen en enkele collega's lekker hardlopen. Een beter begin van de schooldag is er niet. Meneer Lindijer maakte een filmpje waarin dat wel duidelijk werd!

Lees verder