Coronavirus

De afgelopen tijd is er in de media volop aandacht voor het Coronavirus. Graag informeren wij jullie over hoe onze school met deze situatie omgaat.

Update: op 15 maart is bekend gemaakt dat alle scholen tot en met 6 april sluiten. We hebben dit de afgelopen dagen zien aankomen. Gisteren en vandaag zijn collega’s al druk bezig met scenario’s en draaiboeken. Het zal voor iedereen hard werken zijn, maar we denken er redelijk klaar voor te zijn. We hebben deze brief aan alle leerlingen gestuurd. Deze brief is specifiek naar de examenleerlingen verzonden. Deze brief is naar ouders verstuurd.

Update: op 13 maart hebben we deze brief verstuurd.

Update: op 12 maart hebben we deze brief verstuurd.

Update: op 9 maart hebben we deze brief verstuurd.

Mochten jullie in de vakantie in één van de besmette gebieden zijn geweest, dan dien je dit te melden bij de GGD en jullie huisarts. Mochten jullie of jullie kind(eren) klachten krijgen als koorts en benauwdheid, dan willen we graag geïnformeerd worden. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen of een mail sturen naar moniekrieter@x11.nu en jeppedenuijl@x11.nu.

Meer informatie over de voorzorgsmaatregelen kun je vinden op de website van de GGD of van het RIVM.

Mocht de situatie veranderen, dan zullen wij bericht krijgen van het RIVM en de GGD en vanzelfsprekend eventuele maatregelen met jullie communiceren. We vragen je vriendelijk om de situatie ook thuis goed met elkaar te bespreken.

Hartelijk dank voor jullie medewerking.

Ook interessant

We zijn allemaal opgegroeid met een bepaalde vorm van onderwijs. Dat kan wat we noemen ‘traditioneel onderwijs’ zijn geweest, of een vorm van Montessori, Dalton, bijzonder onderwijs of een vrije school. Die vorming die we als mens gehad hebben heeft invloed op ons denken en doen. Als docent kijk je...

Lees verder

Beste leerlingen, ouders/verzorgers, Woensdagavond heeft het kabinet in een vooralsnog laatste persconferentie gemeld dat de scholen in het voortgezet onderwijs vanaf woensdag 1 juli geen anderhalve meter afstand meer tussen de leerlingen hoeven te handhaven. De anderhalve meter blijft wel gelden voor de afstand tussen leerling en onderwijspersoneel en onderwijspersoneel...

Lees verder