26 - Nov - 2020

CORONAREGELS GELDEN OOK VOOR EXTERNE PARTIJEN

We hebben te maken met diverse partijen die buiten of onder schooltijd (mede-)gebruik maken van onze gebouwen of faciliteiten. Het maakt daarbij niet uit of deze gebruikers met NUOVO-leerlingen in contact komen: in alle gevallen moeten de coronamaatregelen die in de school gelden, strikt worden nageleefd.

Dat houdt bijvoorbeeld in dat de instructie bij binnenkomst (zie de posters) nog steeds gevolgd moet worden. We merken dat bezoekers deze regels in de loop der tijd wat “losser” zijn gaan interpreteren. Daarom vragen we nu nadrukkelijk aandacht voor dit pakket gedragsregels.

Dat betekent bijvoorbeeld dat dat de aangegeven looplijnen in het gebouw gevolgd worden. Daarnaast wordt in alle lokalen het schoonmaakprotocol gevolgd. Dus: het desinfecteren van de handen bij binnenkomst en het reinigen van de tafels na ieder gebruik. Ook de mondkapjes zijn verplicht bij alle verplaatsingen in onze gebouwen. Daarnaast is het belangrijk dat leerlingen bij voorkeur op afstand van elkaar worden geplaatst. In alle gevallen wordt een presentielijst bijgehouden, zodat eventuele besmettingen goed zijn te herleiden.

Ook interessant

Wij zijn een sportieve school en daar zijn we trots op! Samen in een veilige omgeving op een actieve manier bewegen, daar gaat het om bij ons . En dat zie je terug in de lessen LO (Lichamelijke Opvoeding) die onze leerlingen volgen. De sectie LO maakte de volgende video...

Lees verder

Run-uur

Mavo Doorn

Het Run-uur is een flex-uur, dat je net als andere flex-uren iedere week kunt inplannen. Tijdens het Run-uur ga je met andere leerlingen en enkele collega's lekker hardlopen. Een beter begin van de schooldag is er niet. Meneer Lindijer maakte een filmpje waarin dat wel duidelijk werd!

Lees verder

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari laten we aan alle groep 8 leerlingen en ouders zien hoe ons onderwijs eruit ziet. Doe mee met een van de digitale rondleidingen en ontdek onze school. Ervaar ons onderwijs door een mini-les te volgen in de vaklokalen of ga in gesprek met...

Lees verder