29 - Sep - 2022

Cambridge diploma!

Afgelopen schooljaar heeft wederom een groep H4- en V5-leerlingen zich op school voorbereid op het Cambridge examen. Het examen vond plaats in juni en werd in Utrecht afgenomen door de British Council.

In de zomervakantie ontvingen de leerlingen hun resultaten. Op 20 september volgde een feestelijke uitreiking in de aula. Na de afgelopen Corona jaren was het eindelijk weer mogelijk voor familie en vrienden om de uitreiking bij te wonen en daar is ook dankbaar gebruik van gemaakt! We zijn ontzettend trots op deze groep excellente leerlingen die in een buitengewoon schooljaar ook nog eens een extra uitdaging op zich namen.

Congratulations everyone! Well done!

Ook interessant

Ben je helaas uitgeloot bij de school van je eerste keuze? We begrijpen natuurlijk dat je teleurgesteld bent. Misschien is het Openbaar Lyceum Zeist interessant voor jou. Er is nog voldoende plaats in havo, havo/vwo, vwo en gymnasium. Op vrijdag 31 maart en dinsdag 4 april ontvangen we je graag...

Lees verder

Het is belangrijk om de eindexamens goed voor te bereiden. Om leerlingen daarbij te helpen, hebben we een overzicht gemaakt van de inhoud van alle examens. Let op: in dit overzicht staan alle vakken, dus ook vakken die jij misschien zelf niet hebt.

Lees verder

Of het nu om houtbewerken, fotografie, muziek, programmeren of voetbal gaat: op Ithaka ISK kunnen leerlingen, ouders van leerlingen of docenten zelf een club starten.

Lees verder