20 - Jan - 2023

BPS - persoonlijk gesprek tijdens open dag

Tijdens onze open dag op zaterdag 28 januari is er tussen 10.00 en 14.00 uur de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek met onze begaafdheidsspecialisten.

Here comes your own content.

Ook interessant

Vrijdag 15 maart was de gymnasiumdag. Het begon met een optreden van 6 gymnasium, gevolgd door een leuke quiz. Daarna begonnen de workshops.

Lees verder

Op 4 maart vond er een leuke en leerzame workshop plaats, gegeven door de getalenteerde jeugdboekenschrijver Rob Koops uit Leidsche Rijn. Deze workshop, onderdeel van de R-les Creatief Schrijven, bood leerlingen een unieke kans om hun schrijfvaardigheden te ontwikkelen onder de begeleiding van een ervaren auteur.

Lees verder

Op maandag 11 maart is UniC gestart met een proefperiode Mobiel vrije school. We doen dit omdat we zien dat de aanwezigheid van mobiele telefoons/smartwatches steeds vaker voor onnodige afleiding zorgen en er steeds meer afhankelijkheid is van het gebruik van de mobiele telefoon/smartwatch wat concentreren en samen leren in...

Lees verder

Heeft u na onze informatieavonden en open dag toch nog vragen? Schrijf u dan in voor een telefonische afspraak met een van onze medewerkers.

Lees verder