Beschikbare plaatsen voor nieuwe leerlingen op het LRC

Ben je uitgeloot op de school van je eerste keuze en heb je eventueel interesse in het LRC? Lees dan verder.

Alle leerlingen, die zich in de eerste ronde op het LRC hebben aangemeld voor leerjaar 1 2019-2020, zijn geplaatst.

Ook alle leerlingen met een havo- en/of vwo-advies die zich in de tweede ronde bij ons aanmelden, kunnen geplaatst worden (ook als dat er meer zijn dan de 60 plekken die vermeld staan op www.naarhetvo.nl) in een HV-brugklas. Afhankelijk van de belangstelling beslissen we of er nog leerlingen in een gymnasiumklas geplaatst kunnen worden. Mocht je die wens hebben, graag dit dan alvast vermelden bij je aanmelding.

Heb je interesse, maar wil je eerst graag nog een kijkje komen nemen of heb je vragen aan ons? Kom dan naar het LRC op maandagmiddag 8 april. Wij geven dan informatie over onze school, de beschikbare plaatsen en onze leerlingen laten je de school zien. Je kunt die middag ook terecht voor al je vragen.

Deze bijeenkomst start om 16:30 uur en zal tot ca. 17:30 uur duren.

Ook interessant

Wij zijn een sportieve school en daar zijn we trots op! Samen in een veilige omgeving op een actieve manier bewegen, daar gaat het om bij ons . En dat zie je terug in de lessen LO (Lichamelijke Opvoeding) die onze leerlingen volgen. De sectie LO maakte de volgende video...

Lees verder

Run-uur

Mavo Doorn

Het Run-uur is een flex-uur, dat je net als andere flex-uren iedere week kunt inplannen. Tijdens het Run-uur ga je met andere leerlingen en enkele collega's lekker hardlopen. Een beter begin van de schooldag is er niet. Meneer Lindijer maakte een filmpje waarin dat wel duidelijk werd!

Lees verder

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 januari laten we aan alle groep 8 leerlingen en ouders zien hoe ons onderwijs eruit ziet. Doe mee met een van de digitale rondleidingen en ontdek onze school. Ervaar ons onderwijs door een mini-les te volgen in de vaklokalen of ga in gesprek met...

Lees verder