Beschikbare plaatsen voor nieuwe leerlingen op het LRC

Ben je uitgeloot op de school van je eerste keuze en heb je eventueel interesse in het LRC? Lees dan verder.

Alle leerlingen, die zich in de eerste ronde op het LRC hebben aangemeld voor leerjaar 1 2019-2020, zijn geplaatst.

Ook alle leerlingen met een havo- en/of vwo-advies die zich in de tweede ronde bij ons aanmelden, kunnen geplaatst worden (ook als dat er meer zijn dan de 60 plekken die vermeld staan op www.naarhetvo.nl) in een HV-brugklas. Afhankelijk van de belangstelling beslissen we of er nog leerlingen in een gymnasiumklas geplaatst kunnen worden. Mocht je die wens hebben, graag dit dan alvast vermelden bij je aanmelding.

Heb je interesse, maar wil je eerst graag nog een kijkje komen nemen of heb je vragen aan ons? Kom dan naar het LRC op maandagmiddag 8 april. Wij geven dan informatie over onze school, de beschikbare plaatsen en onze leerlingen laten je de school zien. Je kunt die middag ook terecht voor al je vragen.

Deze bijeenkomst start om 16:30 uur en zal tot ca. 17:30 uur duren.

Ook interessant

Op het Openbaar Lyceum Zeist maken wij geen gebruik van lotingsprocedures. Dat betekent dat wanneer een leerling wordt aangemeld voor de uiterlijke datum van 8 april, wij deze aanmelding in behandeling zullen nemen. Het is hiervoor niet van belang of een leerling uit de regio Zuidoost-Utrecht komt, of uit een...

Lees verder

Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Deze brief is wederom opgedeeld in twee delen. Het eerste deel is met name bestemd voor de eindexamenleerlingen het tweede deel voor alle leerjaren.

Lees verder