30 - Mar - 2020

Beschikbare plaatsen aanmelden 2e ronde

Op het Openbaar Lyceum Zeist maken wij geen gebruik van lotingsprocedures. Dat betekent dat wanneer een leerling wordt aangemeld voor de uiterlijke datum van 8 april, wij deze aanmelding in behandeling zullen nemen. Het is hiervoor niet van belang of een leerling uit de regio Zuidoost-Utrecht komt, of uit een andere regio.

Wij hebben nog plek in de tweede aanmeldingsronde voor:

  • Aanmeldingen voor onze HV klassen, hierin worden leerlingen geplaatst als zij beschikken over een havo of gecombineerd havo/vwo advies.
  • Aanmeldingen voor de VWO klassen, hierin worden leerlingen geplaatst als zij beschikken over een vwo advies
  • Aanmeldingen voor onze gymnasiumxtra klas, hierin worden leerlingen geplaatst als zij beschikken over een vwo advies.

Contact

Helaas is het momenteel door de Corona-crisis niet mogelijk om nog rondleidingen te organiseren voor leerlingen die onze school nog niet hebben bezocht. Mocht u naar aanleiding van de informatie op de website nog gerichte vragen hebben, dan kunt u die toesturen aan:

Wilt u in deze mail uw telefoonnummer meesturen zodat het voor ons mogelijk is om telefonisch contact met u op te nemen?

Tijdpad aanmeldingen ronde 2

In de regio is het volgende tijdpad opgesteld voor leerlingen die in ronde 2 nog op zoek moeten naar een alternatieve keuze:

Uiterlijke aanmelding: 8 april 2020

Plaatsingsbesluit 2e ronde: 14 april 2020

Ook interessant

Beste leerlingen en ouders/verzorgers, Afgelopen woensdag 3 juni hebben wij (volgens het rooster) de leerlingen weer op school mogen ontvangen. Wat waren wij blij om elkaar na 11 weken weer eens te zien. Dan blijkt 1,5 meter afstand erg ingewikkeld. Elkaar de hand schudden of misschien wel een knuffel zat...

Lees verder

Het eindexamen gaat dit jaar niet door vanwege de coronacrisis. Om middelbare scholieren toch iets van een nationaal feestmoment te geven, mag de vlag vandaag officieel uit. Met welk gevoel doen zij dat?

Lees verder