Beroepenmarkt was zeer geslaagd!

De beroepenmarkt die georganiseerd is voor leerjaar 3 en 4 was erg interessant en zeer geslaagd.

De beroepenmarkt van gisteravond was zeer geslaagd! Er waren een stuk of 30 vrijwilligers en ouders van leerlingen die gingen vertellen over hun beroep. De leerlingen waren erg geïnteresseerd en stelden veel vragen. Van politieagent tot directeur van het onderwijs. Zij hebben nu een beeld van wat welk beroep in houdt. Bij de kraam van het Antonius ziekenhuis konden ze zelfs ook hechtingen zetten op een oefenspons. Vrijwilligers en ouders bedankt voor jullie verhaal!

Ook interessant

We ontvangen signalen van leerlingen en ouders dat het thuiswerken goed gaat; dat de meeste leerlingen tevreden zijn over het inhoudelijk aanbod, de begeleiding en werkwijze. Maar we ontvangen vooral toch ook signalen – en dat voelen we zelf ook – dat we elkaar missen.

Lees verder

Gelukkig is er ook nog positief nieuws in deze moeilijke tijden. Want LOOT-leerling Bobbie Mulder heeft een wel heel bijzondere prijs ontvangen. Bobbie zit op het LRC in 3 gymnasium en is actrice in de VPRO-jeugdserie ‘De regels van Floor’. Dinsdag 31 maart heeft de serie een International Emmy Kids...

Lees verder