18 - Aug - 2020

Berichtgeving rondom corona bij de start van het schooljaar

Terwijl onze leerlingen nog even mogen genieten van een welverdiende vakantie, zijn de scholen in het noorden van Nederland weer gestart. De afgelopen dagen is er veel gepubliceerd in de media rondom maatregelen van scholen en corona. Wij zijn achter de schermen hard aan het werk om met inachtneming van de maatregelen van het ministerie zo goed en veilig mogelijk van start te gaan in september.

Medio komende week (23-28 aug) zullen we iedereen via een oudernieuwsbrief informeren over de laatste stand van zaken. Mocht je in de tussentijd een vraag hebben, kan je dat mailen naar weernaarschool@x11.nu

Ook interessant

Opnieuw kwam het kabinet op dinsdagavond 12 januari jl. met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder

Opnieuw kwam het kabinet gisteravond met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder