30 - Mar - 2023

Ben jij uitgeloot?

Ben je helaas uitgeloot bij de school van je eerste keuze? We begrijpen natuurlijk dat je teleurgesteld bent. Misschien is het Openbaar Lyceum Zeist interessant voor jou. Er is nog voldoende plaats in havo, havo/vwo, vwo en gymnasium. Op vrijdag 31 maart en dinsdag 4 april ontvangen we je graag om onze school te laten zien.

Here comes your own content.

*In de havo-kansklas is geen plaats meer.

Wil je meer informatie?

Op vrijdag 31 maart en dinsdag 4 april ben je van harte welkom om nog extra informatie over onze school te ontvangen. Deze organiseren we op beide dagen van 15.30u en 16.30u. Jij en je ouders zijn van harte welkom.

Heb je behoefte aan individueel contact dan kun je je hier inschrijven voor een 1-op-1 bel contact, vandaag 30 maart, tussen 14.00-16.00u.

Ook interessant

Each One Teach One (EOTO), onderdeel van NUOVO Scholen, brengt jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar in verbinding. Door middel van een uniek programma gebaseerd op drie competenties -burgerschap, communiceren en persoonlijk leiderschap- gaan de jongeren samen aan de slag.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder

Op het Openbaar VMBO en MAVO Zeist vinden we het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Niet alleen met de leerlingen, maar ook met de ouders en verzorgers van onze leerlingen.

Lees verder