Als ouder/verzorger kennismaken met Pouwer college? Dat kan!

In verband met het coronavirus worden er ook op het Pouwer College maatregelen getroffen om verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Wij willen u en uw kind de gelegenheid bieden, kennis te maken met onze school. Door de coronamaatregelen kunnen wij niet iedereen tegelijk in de school uitnodigen. Het is mogelijk om met 1 ouder en 1 kind bij ons op school te komen.

Wilt u met uw kind de school bezoeken?  Stuur dan een e-mail naar hvendrik@pouwermail.nl of bel 06-29424431

Hartelijke groet,

Het Pouwer team

Ook interessant

Opnieuw kwam het kabinet op dinsdagavond 12 januari jl. met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder

Opnieuw kwam het kabinet gisteravond met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder