30 - Nov - 2022

Alle kinderen mogen meedoen!

Stichting Leergeld Utrecht heeft samen met alle NUOVO-scholen een solidariteitsfonds opgericht. Dit fonds is in het leven geroepen om er voor te zorgen dat alle kinderen volledig aan alles kunnen deelnemen op school.

Here comes your own content.

Het solidariteitsfonds draagt onder andere bij aan de volgende schoolkosten:

  • het kamp of de introductieweek in het eerste leerjaar;
  • de voor school verplichte laptop of tablet;
  • de grote buitenlandse reis (meestal in het schooljaar vóór het examenjaar);
  • overige onderwijskosten zoals bijvoorbeeld de algemene schoolkosten en de kluishuur (niet de borg).

Via onze website www.leergeldutrecht.nl kunt u hiervoor bij ons een aanvraag doen.

Gezinnen die in het bezit zijn van een U-pas komen in aanmerking voor hulp vanuit het solidariteitsfonds, maar ook gezinnen zonder U-pas kunnen hier aanspraak op maken. Wij kijken namelijk naar het netto besteedbare inkomen van een gezin. Gezien de enorme stijging van de lasten hebben helaas steeds meer mensen geldzorgen en ook die groep willen wij graag helpen.

Stichting Leergeld Utrecht helpt verder ook bij bijvoorbeeld de vergoeding van een fiets, muzieklessen, de contributie van sport en nog veel meer.

Op dit moment hebben wij ook een speciale actie, de Sint-Maartenkledingpas. Dit is een pas met daarop een bedrag van €150,-. Deze pas kan aangevraagd worden per kind (4 tot en met 17 jaar oud). Op onze website vindt u het speciale aanmeldformulier voor de Sint-Maartenkledingpas.

Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben bij het doen van een aanvraag, dan kunt u altijd bellen naar 030-7370332 tijdens onze telefonische spreekuren:

Maandag van 9.30 uur – 12.00 uur
Dinsdag van 13.30 uur – 15.00 uur
Donderdag van 9.30 uur – 12.00 uur

Naar bovenstaand nummer kunt u ook een WhatsApp-bericht sturen. Ook kunt u naar ons een e-mail sturen: info@leergeldutrecht.nl

Wij ondersteunen uw gezin heel graag!

Hartelijke groeten,

De medewerkers van Stichting Leergeld Utrecht

Ook interessant