15 - Feb - 2023

Academie Tien Tweedaagse

Aan het eind van iedere periode is er een Academie Tien Tweedaagse. Wil je weten wat er deze keer is gebeurd? Dat lees je hier!

Here comes your own content.

Eind januari beleefden we als school twee bijzondere dagen, de zogenaamde A10 tweedaagse als afronding van periode 2, 6, 10 of opstart van de nieuwe periode.

Dagen waarin we bijzondere activiteiten met elkaar ondernamen binnen en buiten school, waarbij we het (samen)leren combineerden met plezier en gemeenschap en grote vragen onderzochten. Bovendien leerden velen hoe zich te gedragen in de publieke ruimten van bijvoorbeeld een museum.

Wil je meer weten? We hebben een nieuwsbrief gemaakt zodat je alles wat we hebben gedaan kan teruglezen. Deze vind je via de knop onderaan dit bericht!

Ook interessant

Meer dan 10 jaar geleden leerden De Dansers en Ithaka elkaar kennen. Sindsdien bezoeken leerlingen één keer per schooljaar een dansvoorstelling van De Dansers. Ook kunnen leerlingen deelnemen aan een Maaktraject. Daarin werken ze samen met docenten van de Dansers aan een eigen voorstelling die meestal ook aan docenten wordt...

Lees verder

Sinds het schooljaar 2023-2024 werken we met een nieuw ontwerp van ons onderwijs. Het doel hiervan is: meer keuzevrijheid en maatwerk bieden aan leerlingen, zodat leerlingen meer eigen verantwoordelijkheid ervaren voor hun leerproces.

Lees verder

Open dag

Trajectum College

Woensdag 15 november van 15.00 - 20.00 uur is de eerste open dag van MPower, de nieuwe leerroute van Pouwer College en Trajectum College. Wil jij leren door te doen met levensechte opdrachten? Dan zijn wij de school voor jou!

Lees verder