Academie tien op KRO kruispunt

Maandag 14 september is academie tien te zien op KRO kuispunt!

Deze week werd op academie tien een leerling geïnterviewd door KRO kruispunt voor hun editie "corona en onderwijs" als mede ons initiatief van het buddyproject. Naast onze leerling vertellen buddy Edwin van Veen en docent Nicole van der Linden over de ervaringen die ze hebben opgedaan in deze intense periode. Aanstaande maandag 14 september is de aflevering om 22:50 te zien op Nederland 2 of terug te kijken op NPOgemist.

Ook interessant

Opnieuw kwam het kabinet op dinsdagavond 12 januari jl. met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder

Opnieuw kwam het kabinet gisteravond met nieuws over de huidige coronamaatregelen. De lockdown wordt verlengd, wat voor ons concreet inhoudt dat de schoolgebouwen langer dicht blijven en we doorgaan met het verzorgen van online onderwijs. Daarbij blijven er uitzonderingen voor eindexamenklassen, praktijkvakken en kwetsbare leerlingen.

Lees verder