09 - Feb - 2023

2e open lesmiddag

Afgelopen woensdag 8 februari was onze open lesmiddag. Omdat wij gemerkt hebben dat veel kinderen moesten kiezen tussen meerdere scholen op dezelfde dag, hebben wij besloten om een 2e open lesmiddag te organiseren. We willen natuurlijk dat jullie allemaal kunnen zien wat voor superleuke school wij hebben. Zodat jullie een goede keuze kunnen maken voor de school die bij je past.

Here comes your own content.

Deze open lesmiddag vindt plaats op vrijdag 17 februari van 13:30 uur tot 15:10 uur. Op deze middag volgen jullie drie lesjes van verschillende vakken.

Opgeven kan door een mail te sturen naar leerlingenadministratie@ovmz.nl met daarin je voor + achternaam en je bassischool.

De deadline voor aanmelden is dinsdag 14 februari a.s. voor 12:00 uur.

We hopen jullie volgende week vrijdag te zien!

Ook interessant

Each One Teach One (EOTO), onderdeel van NUOVO Scholen, brengt jongeren uit verschillende leefwerelden met elkaar in verbinding. Door middel van een uniek programma gebaseerd op drie competenties -burgerschap, communiceren en persoonlijk leiderschap- gaan de jongeren samen aan de slag.

Lees verder

De rijke middagen zijn weer van start gegaan! In zes middagen maken leerlingen uit groep 8 met een vwo+ advies kennis met onze school en krijgen zij een mooi eigen programma aangeboden. Lijkt het je wat? Op donderdag 2 november start een nieuwe reeks rijke middagen.

Lees verder

Op het Openbaar VMBO en MAVO Zeist vinden we het belangrijk om met elkaar in verbinding te staan. Niet alleen met de leerlingen, maar ook met de ouders en verzorgers van onze leerlingen.

Lees verder