09 - Feb - 2023

2e open lesmiddag

Afgelopen woensdag 8 februari was onze open lesmiddag. Omdat wij gemerkt hebben dat veel kinderen moesten kiezen tussen meerdere scholen op dezelfde dag, hebben wij besloten om een 2e open lesmiddag te organiseren. We willen natuurlijk dat jullie allemaal kunnen zien wat voor superleuke school wij hebben. Zodat jullie een goede keuze kunnen maken voor de school die bij je past.

Here comes your own content.

Deze open lesmiddag vindt plaats op vrijdag 17 februari van 13:30 uur tot 15:10 uur. Op deze middag volgen jullie drie lesjes van verschillende vakken.

Opgeven kan door een mail te sturen naar leerlingenadministratie@ovmz.nl met daarin je voor + achternaam en je bassischool.

De deadline voor aanmelden is dinsdag 14 februari a.s. voor 12:00 uur.

We hopen jullie volgende week vrijdag te zien!

Ook interessant

Ben je helaas uitgeloot bij de school van je eerste keuze? We begrijpen natuurlijk dat je teleurgesteld bent. Misschien is het Openbaar Lyceum Zeist interessant voor jou. Er is nog voldoende plaats in havo, havo/vwo, vwo en gymnasium. Op vrijdag 31 maart en dinsdag 4 april ontvangen we je graag...

Lees verder

Het is belangrijk om de eindexamens goed voor te bereiden. Om leerlingen daarbij te helpen, hebben we een overzicht gemaakt van de inhoud van alle examens. Let op: in dit overzicht staan alle vakken, dus ook vakken die jij misschien zelf niet hebt.

Lees verder

Of het nu om houtbewerken, fotografie, muziek, programmeren of voetbal gaat: op Ithaka ISK kunnen leerlingen, ouders van leerlingen of docenten zelf een club starten.

Lees verder