11 - Oct - 2019

10-14

Beste geïnteresseerde ouder(s)/ verzorger(s),

We willen u danken voor de interesse in ons prachtige onderwijsconcept, wij als school geloven in het creëren van een balans tussen de wensen van een persoon, uw kind, en de wensen van zijn/ haar omgeving, de school en haar maatschappij. Door leerlingen vanaf 10 jaar de mogelijkheid te bieden om onderdeel te worden van Academie Tien denken wij nog meer recht te doen aan de ontwikkeling van uw zoon of dochter en aan de ontwikkeling van onze school.

Op dit moment zijn er geen plekken meer beschikbaar om in te stromen, wij zijn van mening dat een tussentijdse instroom niet wenselijk is. Vanaf 1 januari 2020 wordt de aanmelding van het nieuwe schooljaar opgestart, u kunt uw interesse kenbaar maken bij Nadia Daoudi (ndaoudi@nuovo.eu).

Wij willen u nogmaals danken voor uw interesse in onze school,

Met vriendelijke groet,

Academie Tien

Ook interessant

Afgelopen maand hebben veel leerlingen van Mavo Doorn een vlog opgenomen om te laten zien hoe het er aan toe gaat op onze school is. Bam heeft ook een vlog gemaakt, maar compleet in het Duits. Hij laat hier zien dat Mavo Doorn niet alleen een hele leuke school is,...

Lees verder

Wij zijn een sportieve school en daar zijn we trots op! Samen in een veilige omgeving op een actieve manier bewegen, daar gaat het om bij ons . En dat zie je terug in de lessen LO (Lichamelijke Opvoeding) die onze leerlingen volgen. De sectie LO maakte de volgende video...

Lees verder

Run-uur

Mavo Doorn

Het Run-uur is een flex-uur, dat je net als andere flex-uren iedere week kunt inplannen. Tijdens het Run-uur ga je met andere leerlingen en enkele collega's lekker hardlopen. Een beter begin van de schooldag is er niet. Meneer Lindijer maakte een filmpje waarin dat wel duidelijk werd!

Lees verder